Rüyada don kaybetmek

Rüyada don kaybetmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, şansının ve bahtının açık olacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada don kaybetmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan ya da elde ettiğiniz gerçeklere ihtiyacınız var, ardından istediğiniz hızda ilerleyebilirsiniz.

Rüyada donunu kaybetmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada don kaybetmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin donmasını görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada don asmak hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada donmuş hayvan görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah don görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalet eder.

Rüyada donan birini görmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada donmuş domuz görmek zenginlik elde edeceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments