Rüyada kendini donla görmek

Rüyada kendini donla görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, kısmetin kapanacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine inanılır.

Rüyada kendini donla gördüyseniz:

  • Kadınlar hakkında yanlış düşüncelere eğilimlisiniz.

Rüyada don hediye almak manevi olarak çok rahat edileceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz paçalı don görmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada donmuş ırmak çözümsüz sorunları olmayacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine tabir olunur.

Rüyada donmuş nehir görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada donmuş domates görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada donmuş yumurta görmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine işaret eder.

Rüyada don almak derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada mor don görmek kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments