Rüyada donu ters giymek

Rüyada donu ters giymek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada donu ters giymek gördüyseniz:

  • İnsanlar hakkındaki fikirlerinizi açıkça söylemekten kaçınmalısınız.

Rüyada donu ters giymek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Rüyada siyah don giymek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, güvenini sarsacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni don giymek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı don giydiğini görmek büyük zorluklar geçireceğine, diplomalı kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının donunu giymek oldukça uzun bir yolculuğa, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına yorulur.

Rüyada don giydirmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, işinde ustalaşacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz don giymek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Rüyada paçalı don giymek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments