Rüyada başkasının donunu giymek

Rüyada başkasının donunu giymek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, çok güzel günler görüleceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına yorulur.

Rüyada başkasının donunu giymek gördüyseniz:

  • Fikir çatışmaları dikkat gerektiriyor.

Rüyada paçalı don giymek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının donunu giymek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına yorulur.

Rüyada don giydirmek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada yeni don giymek sıkıntıların bir anda biteceğine, tüm keyfinin kaçacağına alamet eder.

Rüyada beyaz don giymek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına rivayet eder.

Rüyada siyah don giymek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kısa don giymek çok büyük mutluluklar duyacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada donu ters giymek küslükleri bitireceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments