Rüyada dolu su kuyusu görmek

Rüyada dolu su kuyusu görmek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada dolu su kuyusu gördüyseniz:

  • Diyaloglar bittiğinde bir an önce harekete geçmelisiniz.

Rüyada su dolu kuyuya düşmek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada su dolu kuyu görmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine işaret eder.

Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek çok iyi yerlere geleceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada içi su dolu kuyuya düşmek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolu su kuyusu görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada temiz su dolu kuyu görmek onlara sanat öğreteceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada içi su dolu kuyu görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, imkânsızı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada dolu kuyu görmek kazanca kavuşacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments