Rüyada içi su dolu kuyu görmek

Rüyada içi su dolu kuyu görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içi su dolu kuyu gördüyseniz:

  • Gerçek olanla yanlış veya yalan haber birbirine karışabilir.

Rüyada içi su dolu kuyuya düşmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada içi su dolu kuyu görmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine inanılır.

Rüyada su dolu kuyu görmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine işarettir.

Rüyada su dolu kuyuya düşmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına işarettir.

Rüyada dolu su kuyusu görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine işarettir.

Rüyada temiz su dolu kuyu görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına yorulur.

Rüyada içi su dolu bidon görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments