Rüyada dolu kuyu görmek

Rüyada dolu kuyu görmek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolu kuyu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi sizi arayabilir.

Rüyada su dolu kuyuya düşmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Rüyada içi su dolu kuyu görmek bütçesinin genişleyeceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada içi su dolu kuyuya düşmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına delalettir.

Rüyada temiz su dolu kuyu görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada ağzına kadar dolu kuyu görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada su dolu kuyu görmek yol göstereceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada dolu su kuyusu görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments