Rüyada içi su dolu kuyuya düşmek

Rüyada içi su dolu kuyuya düşmek fakirlerin zenginleşeceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada içi su dolu kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • Sizin için özel konuları veya başkalarına ait bilgileri bir yakınınızla paylaşmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada içi su dolu kuyuya düşmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada su dolu kuyuya düşmek sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada içi su dolu kuyu görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına inanılır.

Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada su dolu kuyu görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada dolu su kuyusu görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada temiz su dolu kuyu görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine işaret eder.

Rüyada su kuyusuna düşmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments