Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek

Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, masabaşı bir işe girileceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde su dolu kuyu gördüyseniz:

  • Kendinizde ya da hayatınızda fiziksel değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, kadim dostlar edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde su kuyusu görmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde su dolu havuz görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, maddi zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada su dolu kuyu görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada içi su dolu kuyu görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına işarettir.

Rüyada su dolu kuyuya düşmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolu su kuyusu görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine tabir olunur.

Rüyada içi su dolu kuyuya düşmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments