Rüyada evin üstüne kat çıkmak

Rüyada evin üstüne kat çıkmak onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, kazancının günden güne düşeceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına alamet eder.

Rüyada evin üstüne kat çıkmak gördüyseniz:

  • Diğerleri işleri kendi istedikleri şekilde halletme konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada evin üstüne kat çıkmak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada üst katlara çıkmak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada eve kat çıkmak aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada üst kata çıkmak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansörle yanlış kata çıkmak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada en üst kata çıkmak sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına işaret eder.

Rüyada asansörle üst kata çıkmak çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kat çıkmak çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments