Rüyada divana oturmak

Rüyada divana oturmak bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, kurulu düzenin bozulacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine alamet eder.

Rüyada divana oturmak gördüyseniz:

  • Sizi öfkelendirebilecek kişilerden uzak durun.

Rüyada divana oturmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada divan görmek hastalıkların şifa bulacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada divan altına saklanmak içinin huzurla dolacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine işarettir.

Rüyada tahta divan görmek ekmeğin kesileceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına yorulur.

Rüyada eski divan görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine alamet eder.

Rüyada divanda yatmak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine delalet etmektedir.

Rüyada demir divan görmek maddi açıdan zarara uğranacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına inanılır.

Rüyada divana uzanmak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments