Rüyada divana uzanmak

Rüyada divana uzanmak yaptığı işte sivrileceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, dini inançların güçleneceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada divana uzanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda aylar sürebilecek maceralara atılmak üzere olabilirsiniz.

Rüyada divana uzanmak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada divan örtüsü görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına delalettir.

Rüyada divana oturmak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, uzun sohbetler edeceğine yorulur.

Rüyada divan almak büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, dünya malının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada divanda yatmak büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada tahta divan görmek malların artacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine işarettir.

Rüyada divan görmek layık olduklarına sahip olacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına işarettir.

Rüyada eski divan görmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, afiyette giden düzeninden olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments