Rüyada eski divan görmek

Rüyada eski divan görmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin içine kapanacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, şükredeceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, anne baba duası alınacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski divan gördüyseniz:

  • Fazla uyumlu davranışlarınız faydadan çok zarar getirebilir.

Rüyada eski divan görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine tabir olunur.

Rüyada divana oturmak ekmeğinin bereketleneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına delalettir.

Rüyada demir divan görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına delalettir.

Rüyada tahta divan görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada divan almak kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada divan örtüsü görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına alamet etmektedir.

Rüyada divana uzanmak özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada divan görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments