Rüyada divanda yatmak

Rüyada divanda yatmak rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine delalettir.

Rüyada divanda yatmak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz kuvvetleniyor, duyarlılığınız artıyor.

Rüyada divanda yatmak yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, sorunlarının da son bulacağına yorulur.

Rüyada divana oturmak çaresizliğinin büyüyeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada divan almak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına işaret eder.

Rüyada divan altına saklanmak hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta divan görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski divan görmek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, yiyip içeceğine rivayet eder.

Rüyada divana uzanmak sadece makamının değil kazancının da artacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine işarettir.

Rüyada demir divan görmek sağlık problemleri içinde olacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments