Rüyada dış kapının açık olduğunu görmek

Rüyada dış kapının açık olduğunu görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına rivayet eder.

Rüyada dış kapının açık olduğunu gördüyseniz:

  • Garip ya da ani tepkiler ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada dış kapının açık olduğunu görmek kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dış kapıyı açık görmek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalet eder.

Rüyada dış kapı görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dış kapıyı değiştirmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına alamet etmektedir.

Rüyada dış kapı açmak elinin darlığa düşmeyeceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı dışında kalmak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada dış kapının kırıldığını görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına alamet eder.

Rüyada dış kapıyı kilitlemek kafa olarak daha rahat edileceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments