Rüyada dilinden öpmek

Rüyada dilinden öpmek özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına, allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada dilinden öpmek gördüyseniz:

  • Yeterince ilgi göstermemeniz nedeniyle önem verdiğiniz birisini kaybedebilirsiniz.

Rüyada dilinden öpmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dilinde tüy bitmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilinde sivilce görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye delalet etmektedir.

Rüyada dilinde yara çıktığını görmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada dilinde tüy bittiğini görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına delalet eder.

Rüyada dilinden kıl çıkarmak iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada dilinden iğne çıkarmak maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, kırılacağına delalettir.

Rüyada dilinde tüy görmek dileklerinin de kabul olacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments