Rüyada dilinde sivilce görmek

Rüyada dilinde sivilce görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, işlerin yolundan çıkacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada dilinde sivilce gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler isteklerinizi yerine getirmek için sabırsızlanıyor.

Rüyada dilinde sivilce görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine işarettir.

Rüyada dilinde diş görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilinde kıl çıktığını görmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, hem moral hem de çareler bulacağına alamet eder.

Rüyada dilinde kurt görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dilinde tüy görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada dilinden kıl koparmak yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, imza ve söz yetkisi edineceğine yorulur.

Rüyada dilinde tüy bittiğini görmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada dilinde tüy bitmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments