Rüyada dilinde tüy görmek

Rüyada dilinde tüy görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, yanlış anlaşılacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dilinde tüy gördüyseniz:

  • Bazı konuların giderek daha da karışık hale geleceği hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada dilinde tüy bittiğini görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, statü atlayacağına tabir olunur.

Rüyada dilinde tüy görmek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, başarı ve zenginlik getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dilinde tüy bitmek istediği herşeye kavuşacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dilinde kurt görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada dilinden iğne çıkarmak mutlu ve hafif hissedeceğine, mutlu olacağına ve güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dilinden kıl koparmak nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada dilinde kıl koparmak problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dilinde kıl görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments