Rüyada dilinden iğne çıkarmak

Rüyada dilinden iğne çıkarmak eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, malından ve parasından olacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, bol rızık elde edeceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada dilinden iğne çıkarmak gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor bir durumu geride bıraktığınızı düşünürken tekrar ortaya çıkabilir.

Rüyada dilinden iğne çıkarmak bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada dilinden kıl çıkarmak uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada dilinden öpmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Rüyada dilinde diş görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada dilinde kıl görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına işarettir.

Rüyada dilinde leke görmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada dilinde yara çıktığını görmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına delalettir.

Rüyada dilinde kurt görmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments