Rüyada devlet adamı resmi görmek

Rüyada devlet adamı resmi görmek kendisini çaresiz hissedeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet adamı resmi gördüyseniz:

  • Size karşıt görüşlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada devlet adamı resmi görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet büyüğü resmi görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta devlet adamı görmek mali sorunlarının çözüleceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına tabir olunur.

Rüyada devlet adamını korumak bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada devlet adamından tokat yemek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü devlet adamı görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet adamıyla sohbet etmek verimin kaçacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet adamının elini öpmek kazancının günden güne artacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gül

Merhaba ben rüyamda çalıştığım yerin duvarında Atatürk portresini görüyorum ama önden bakınca farklı yandan ve yukardan bakınca daha farklı görünüyor ne anlama geldiğini yazarsanız memnun olurum