Rüyada devlet adamından tokat yemek

Rüyada devlet adamından tokat yemek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına tabir olunur.

Rüyada devlet adamından tokat yemek gördüyseniz:

  • Alışılmadık yerlerde çalışmanıza olanak tanıyan bir fırsat yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada devlet adamından tokat yemek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet adamıyla yemek yemek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına işarettir.

Rüyada devlet adamından para almak emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada devlet adamı elini öpmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet adamını ölmüş görmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet adamının öldüğünü görmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet adamıyla öpüşmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına yorulur.

Rüyada eski bir devlet adamını görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, işlerinin rast gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments