Rüyada devlet adamını korumak

Rüyada devlet adamını korumak yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, kazancının epey düşeceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, iş hayatında rahat edileceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet adamını korumak gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmanız önemli bir ilişkinizin dengede kalmasını sağlayabilir.

Rüyada devlet adamını korumak ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada devlet büyüğünü korumak atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine yorulur.

Rüyada devlet başkanını korumak mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada devlet adamı olmak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski bir devlet adamını görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada devlet adamının öldüğünü görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada devlet adamı öldürmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada devlet adamıyla evlenmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments