Rüyada devlet büyüğü resmi görmek

Rüyada devlet büyüğü resmi görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, hayatının yoluna gireceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet büyüğü resmi gördüyseniz:

  • Evdeki değişikliklerin yararlı sonuçları olabilir.

Rüyada devlet büyüğü resmi görmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet adamı resmi görmek büyük kazanç sağlanacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Rüyada devlet büyüğünün eşini görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski bir devlet büyüğü görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına alamet eder.

Rüyada devlet büyüğünün mezarını görmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına delalettir.

Rüyada bir devlet büyüğünü görmek sağlık sorunlarının son bulacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada devlet büyüğü görmek çok sayıda borca gireceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine yorulur.

Rüyada büyük bir devlet adamı görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments