Rüyada hasta devlet adamı görmek

Rüyada hasta devlet adamı görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına inanılır.

Rüyada hasta devlet adamı gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığın kimselerden bazı isteklerde bulunman sorunlara neden olacak.

Rüyada devlet adamını hasta görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada hasta devlet adamı görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet adamıyla konuşmak dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, başarısının düşeceğine işarettir.

Rüyada devlet adamına sarılmak işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet adamı başbakan görmek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına işarettir.

Rüyada devlet adamıyla sohbet etmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına delalettir.

Rüyada devlet adamı öldürmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine tabir olunur.

Rüyada devlet adamının elini sıkmak bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments