Rüyada derin sulardan geçmek

Rüyada derin sulardan geçmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, kazanç kapılarının açılacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, kalkınacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada derin sulardan geçmek gördüyseniz:

  • Size sunabileceği şeyler olan eskiden tanıdığınız kişilerle bağlantı kurabilir veya biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada derin sulardan geçmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada derin sudan geçmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada derin suya düşmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, kasasının daha çok para dolacağına işaret eder.

Rüyada derin sularda yüzmek hayır getirecek işlere girileceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada derin suya dalmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına delalettir.

Rüyada derin berrak su görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz ve derin su görmek düşmanların barışacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına alamet eder.

Rüyada derin su görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments