Rüyada derin su görmek

Rüyada derin su görmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, adının ülke dışında yayılacağına rivayet eder.

Rüyada derin su gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz beklenmedik bir noktaya gelebilir.

Rüyada derin bir suya düşmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derin su görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada derin suya batmak daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada derin suya düşmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına tabir olunur.

Rüyada derin berrak su görmek sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Rüyada derin sularda yüzmek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, kötü bir habere veya tehlikeye delalet eder.

Rüyada çok derin su görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, eğlenceli günler geçireceğine yorulur.

Rüyada derin suya dalmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments