Rüyada temiz ve derin su görmek

Rüyada temiz ve derin su görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına işaret eder.

Rüyada temiz ve derin su gördüyseniz:

  • Olayları fazla büyütmeden gereksiz tartışmaların içine girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada temiz ve derin su görmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada derin sular görmek verilen sözlerin tutulamayacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına rivayet eder.

Rüyada derin bir suya düşmek maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada derin olmayan suya düşmek onların mutlu haberlerini alacağına, düşmanlarını kaybetmeye işarettir.

Rüyada derin suya atlamak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada derin su birikintisi görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada derin berrak su görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına delalettir.

Rüyada derin su kuyusu görmek yeni işlere girişileceğine, kendisini allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments