Rüyada derin sudan geçmek

Rüyada derin sudan geçmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada derin sudan geçmek gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz arasında sıkıntı verici bir durum olabilir.

Rüyada derin sudan geçmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, işlerinde yenilikler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derin sudan çıkmak onlara karşı zafer kazanacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada derin sudan korkmak kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada derin sulardan geçmek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada berrak sudan geçmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada bulanik sudan geçmek barış ve sevgi içinde olacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine delalet eder.

Rüyada yeşil sudan geçmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ata binip sudan geçmek zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments