Rüyada derin sularda yüzmek

Rüyada derin sularda yüzmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, ihanet göreceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada derin sularda yüzmek gördüyseniz:

  • Dost saydığınız birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı yabancılaştığını görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada derin sularda yüzmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada derin suda yüzdüğünü görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, her isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada derin akarsuda yüzmek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada derin havuzda yüzmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine inanılır.

Rüyada derin olmayan suda yüzmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine alamet eder.

Rüyada derin olmayan denizde yüzmek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada derin bir suda yüzmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, zorlukların geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada kendi derini yüzmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments