Rüyada derin su birikintisi görmek

Rüyada derin su birikintisi görmek işsiz kalmaya, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına işarettir.

Rüyada derin su birikintisi gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkabilecek yeni imkanlarla duygusal ilişkilerinizi bile kısa zamanda yenilemeniz mümkündür.

Rüyada derin su birikintisi görmek dine ve allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerde su birikintisi görmek yol alacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine inanılır.

Rüyada su birikintisinden atlamak sağlığının ve moralinin bozulacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına işarettir.

Rüyada birikinti su görmek edilen duaların karşılığını bulacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine tabir olunur.

Rüyada su birikintisine basmak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük su birikintisi görmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, kariyerinin yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu su birikintisi görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına, istediği oranda da eğleneceğine delalettir.

Rüyada temiz su birikintisi görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments