Rüyada küçük su birikintisi görmek

Rüyada küçük su birikintisi görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, evlerindeki huzurun artacağına, kazançlı işlere girileceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada küçük su birikintisi gördüyseniz:

  • Derhal konuya dahil olmanızda fayda var.

Rüyada küçük su birikintisi görmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada evde su birikintisi görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine yorulur.

Rüyada derin su birikintisi görmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına delalet etmektedir.

Rüyada su birikintisinden geçmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına inanılır.

Rüyada yağmur suyu birikintisi görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli su birikintisi görmek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada büyük su birikintisi görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, fırsatların elden kaçacağına alamet eder.

Rüyada su birikintisine basmak hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments