Rüyada dere üzerinden geçmek

Rüyada dere üzerinden geçmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, işlerin aksayacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, tatsızlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dere üzerinden geçmek gördüyseniz:

  • Yükü birlikte çalıştığınız kimselere yıkmaktasınız.

Rüyada dereden yüzerek geçmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına alamet eder.

Rüyada derenin üstünden geçmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına işaret eder.

Rüyada dere içinden geçmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına işarettir.

Rüyada atla dereden geçmek borç ödemeye, başarıya giden yolların açılacağına işarettir.

Rüyada bulanık dereden geçmek dünya malı elde edeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada dereden karşıya geçmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dereyi geçmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, parasının ve malının artacağına delalet eder.

Rüyada kirli dereden geçmek işinde de hep başarılı olacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments