Rüyada dereyi geçmek

Rüyada dereyi geçmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada dereyi geçmek gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştirebilirsiniz.

Rüyada derenin üzerinden geçmek tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada bulanık dereden geçmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dereden geçmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, neredeyse kahrolacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu dereden geçmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dere kenarından geçmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada atla dereden geçmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada dereden karşıya geçmek eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dereyi geçmek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments