Rüyada kirli dereden geçmek

Rüyada kirli dereden geçmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, çalıştığına değeceğine, yardımının olacağına, hafif ve iyi hissedeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli dereden geçmek gördüyseniz:

  • Eskiye bağımlı kalmamalısınız.

Rüyada kirli dereden geçmek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dere üzerinden geçmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına delalettir.

Rüyada dereden geçmek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına yorulur.

Rüyada taşlı dereden geçmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dereden arabayla geçmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına alamet eder.

Rüyada akan dereden geçmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada derenin üstünden geçmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada çamurlu dereden geçmek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments