Rüyada suyun yükseldiğini görmek

Rüyada suyun yükseldiğini görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, tüm isteklerine kavuşacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada suyun yükseldiğini gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla beklentisi olan, size fazlaca görev yükleyen ya da sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada göl suyunun yükseldiğini görmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada dere suyunun yükseldiğini görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz sularının yükseldiğini görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada su yükseldiğini görmek sıkıntılarının daha da artacağına, ancak allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada suların yükseldiğini görmek malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına delalet eder.

Rüyada suyun yükseldiğini görmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz suyunun yükseldiğini görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada makama yükselmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments