Rüyada suların yükseldiğini görmek

Rüyada suların yükseldiğini görmek zorluklarının kalmayacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada suların yükseldiğini gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki yargılarınız size zorluklar getirebilir.

Rüyada deniz sularının yükseldiğini görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına inanılır.

Rüyada deniz suyunun yükseldiğini görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada suyun yükseldiğini görmek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, gönül kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dere suyunun yükseldiğini görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada suların yükseldiğini görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada göl suyunun yükseldiğini görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına inanılır.

Rüyada su yükseldiğini görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavana yükselmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments