Rüyada su yükseldiğini görmek

Rüyada su yükseldiğini görmek engellerden kurtulacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada su yükseldiğini gördüyseniz:

  • Karşıt cinsten birisi sizi atlatabilir veya aldatabilir.

Rüyada suların yükseldiğini görmek maddi zararın büyük olacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada suyun yükseldiğini görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına alamet eder.

Rüyada deniz suyunun yükseldiğini görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada dere suyunun yükseldiğini görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz sularının yükseldiğini görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada göl suyunun yükseldiğini görmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada su yükseldiğini görmek sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada semaya yükselmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments