Rüyada deprem ve sel görmek

Rüyada deprem ve sel görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, kendisine ev alacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, beklediklerini duyacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine inanılır.

Rüyada deprem ve sel gördüyseniz:

  • Özel bir kişi yeteneklerinizi veya ortaya koyduklarınızı takdir edebilir ya da size bazı önerilerde bulunabilir.

Rüyada deprem ve sel görmek parasız ve işsiz kalacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine işarettir.

Rüyada sel ve deprem görmek işlerinin çok açılacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada deprem sel görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına yorulur.

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine alamet eder.

Rüyada su baskını sel görmek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık sel görmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine inanılır.

Rüyada su ve sel görmek güzellik ve hayır geleceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada sel suyundan kurtulmak maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments