Rüyada bulanık sel görmek

Rüyada bulanık sel görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, dertlerinin dermanını bulacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına inanılır.

Rüyada bulanık sel gördüyseniz:

  • Maddi konuları ciddiyetle ele almanız, yatırım, harcama veya ödeme planlarınızı detaylandırmanız gerekiyor.

Rüyada sel bulanık su görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık sel görmek kar elde edileceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanık su sel görmek ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada insanları selden kurtarmak konfor ve lüks içinde yaşayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada selden korunmak zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah sel görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, makamını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada çamurlu sel görmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına yorulur.

Rüyada sel baskınından kurtulmak hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments