Rüyada su baskını sel görmek

Rüyada su baskını sel görmek rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, işlerinin iyi gideceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada su baskını sel gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi sergilemek için bir çok fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada sel su baskını görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada su baskını sel görmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sel baskınından kurtulmak yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine alamet eder.

Rüyada sel baskını görmek ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su baskınından kurtulmak hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına alamet eder.

Rüyada su baskınından kaçmak saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işyerini su baskını görmek rahat bir döneme gireceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde su baskını görmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments