Rüyada denize düşmek ve kurtulmak

Rüyada denize düşmek ve kurtulmak elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı haberlere, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına inanılır.

Rüyada denize düşmek ve kurtulmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi bir planınız yoksa, imajınızı ilgilendiren konularda hızlı hareket etmemeli veya duruşunuza zarar verebilecek konularda dikkatli ilerlemelisiniz.

Rüyada denize düşmek ve kurtulmak kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine işaret eder.

Rüyada denize düşmek kurtulmak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada denize düşmekten kurtulmak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçuruma düşmekten kurtulmak uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkondan düşmekten kurtulmak sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada merdivenden düşmekten kurtulmak bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, eline geçen paraları tutamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada damdan düşmekten kurtulmak ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, zinde kalacağına alamet eder.

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments