Rüyada denize düşeni kurtarmak

Rüyada denize düşeni kurtarmak kazancın ve ekmeğin eksileceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, feraha ermeye, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada denize düşeni kurtarmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada denize düşeni kurtarmak bereket ve zenginlik elde edeceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına tabir olunur.

Rüyada denize düşen bebeği kurtarmak anne babayla tatsızlık yaşanacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşen çocuğu kurtarmak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine inanılır.

Rüyada göle düşen birini kurtarmak aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine delalettir.

Rüyada dereye düşen birini kurtarmak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada balkondan düşen bebeği kurtarmak moralinin, keyfinin yerine geleceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çukura düşen birini kurtarmak zengin olunacak bir işe girileceğine, verimli olacak işler yapacağına delalettir.

Rüyada birini uçurumdan düşerken kurtarmak birikimlerine büyük zarar  geleceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments