Rüyada birini uçurumdan düşerken kurtarmak

Rüyada birini uçurumdan düşerken kurtarmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, hayır işleri yapacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada birini uçurumdan düşerken kurtarmak gördüyseniz:

  • Alış verişlerinizde bile erkek satıcılara karşı dikkatli olmalısınız.

Rüyada birini uçurumdan düşerken kurtarmak kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına delalet eder.

Rüyada uçurumdan düşeni kurtarmak ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada uçurumdan düşen birini kurtarmak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, güç ve para kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada uçurumdan kurtarmak tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan birini kurtarmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını uçurumdan kurtarmak geçim sıkıntısı yaşanacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada birini uçurumdan kurtarmak sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan insan kurtarmak özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nisa

Benim rüyamda karlı bir dağdaydık ve eğimli bir yerden arkadaşım -rüyadaki gerçek hayatta görmedim- kaymaya başladı eğimden sonrası uçurum ve o kişiyi insan zinciri oluşturarak kurtarıyorduk anlamı nedir acaba?