Rüyada düşen çocuğu kurtarmak

Rüyada düşen çocuğu kurtarmak yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, şansının yaver gideceğine, çok güzel günler geçirileceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşen çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Olumsuz planlar içinde olmanız mümkündür.

Rüyada düşen çocuğu kurtarmak destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, işlerin rayından çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına alamet eder.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak sorunsuz geçeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dereye düşen çocuğu kurtarmak ekmeğin ve paranın da artacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine delalettir.

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu düşerken kurtarmak herkesin rahat edeceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada suya düşen bebeği kurtarmak eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camdan düşen birini kurtarmak eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments