Rüyada dereye düşen birini kurtarmak

Rüyada dereye düşen birini kurtarmak ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, büyük başarı kazanacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, geçim derdine gireceğine işaret eder.

Rüyada dereye düşen birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Size rehberlik eden, tavsiyelerde bulunan, amaçlarınızı paylaşan veya seven kişilerle bir araya gelerek ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Rüyada dereye düşen çocuğu kurtarmak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada dereye düşen birini kurtarmak işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada dereden birini kurtarmak yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada dereden kurtarmak ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, belli bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada derede boğulan birini kurtarmak kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada çocuğun dereye düştüğünü görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının dereye düştüğünü görmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının dereye düştüğünü görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments