Rüyada anahtarla kapıyı açmaya çalışmak

Rüyada anahtarla kapıyı açmaya çalışmak ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine alamet eder.

Rüyada anahtarla kapıyı açmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Bir kişiye farklı gözle bakmaya başlayabilir, bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Rüyada anahtarla kapıyı açmaya çalışmak yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına inanılır.

Rüyada kapıyı açmaya çalışmak bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kilitli kapıyı açmaya çalışmak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, borç batağına düşeceğine alamet eder.

Rüyada hamur açmaya çalışmak ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına işaret eder.

Rüyada tıkanmış tuvaleti açmaya çalışmak yeni bir yol tutulacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine rivayet eder.

Rüyada ışık açmaya çalışmak onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çalan kapıyı açmamak sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına inanılır.

Rüyada misafire kapı açmamak maddi olarak epey kayıp verileceğine, kırgınların barışacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments