Rüyada kapıyı açmaya çalışmak

Rüyada kapıyı açmaya çalışmak mutluluğun kapıyı çalacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa işaret eder.

Rüyada kapıyı açmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Boşboğazlık etmeyin.

Rüyada anahtarla kapıyı açmaya çalışmak yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, sevinç dolu haberler alacağına delalet eder.

Rüyada kapıyı açmaya çalışmak hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kilitli kapıyı açmaya çalışmak allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına delalet eder.

Rüyada tıkanmış tuvaleti açmaya çalışmak kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına tabir olunur.

Rüyada ışık açmaya çalışmak parasız kalacağına, kazancın yetmez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamur açmaya çalışmak hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına yorulur.

Rüyada misafire kapı açmamak çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelen misafire kapı açmamak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, aradaki buzların eritileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments