Rüyada çalan kapıyı açmamak

Rüyada çalan kapıyı açmamak bol kazançlı günler geçireceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çalan kapıyı açmamak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir planı veya amacınızı başlatmak üzeresiniz.

Rüyada çalan kapıyı açmamak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çalan telefonu açmamak ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına işaret eder.

Rüyada çalan kapıyı açmak yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada misafire kapı açmamak kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine rivayet eder.

Rüyada gelen misafire kapı açmamak şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, çocuklarının fazla olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kilitli kapıyı açmaya çalışmak işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına yorulur.

Rüyada kapıyı açmaya çalışmak kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada anahtarla kapıyı açmaya çalışmak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments