Rüyada kilitli kapıyı açmaya çalışmak

Rüyada kilitli kapıyı açmaya çalışmak çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, sıkıntılarının geçeceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilitli kapıyı açmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Olayların çözülebilmesi için, abartmamak koşuluyla açıkça konuşulması gerekiyor olabilir.

Rüyada kilitli kapıyı açmaya çalışmak rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anahtarla kapıyı açmaya çalışmak yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine işaret eder.

Rüyada kapıyı açmaya çalışmak amaçlarını yerine getireceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine delalettir.

Rüyada tıkanmış tuvaleti açmaya çalışmak uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine inanılır.

Rüyada ışık açmaya çalışmak önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada hamur açmaya çalışmak kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, iç sıkıntınızın azalacağına tabir olunur.

Rüyada gelen misafire kapı açmamak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada çalan kapıyı açmamak belalara denk gelmeyeceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments