Rüyada anahtarla kapı kilitlediğini görmek

Rüyada anahtarla kapı kilitlediğini görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada anahtarla kapı kilitlediğini gördüyseniz:

  • Sizi destekleyen, yardım etmek isteyen veya bazı alanlarda arkanızda duran kişiler olabilir.

Rüyada anahtarla kapıyı kilitlemek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına yorulur.

Rüyada anahtarla kapı kilitlemek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapıyı anahtarla kilitlemek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada anahtarla kapı kilitlediğini görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada anahtar kilitlemek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına delalettir.

Rüyada evin kapısını kilitlemek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, şansın yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kapı kilitlemek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine delalettir.

Rüyada banyo kapısını kilitlemek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments